Zoneterapi

Hands On kursus i Zoneterapi.

På dette kursus i zoneterapi lærer du at give en fuld zoneterapi. Kurset er et praktisk Hands On kursus. Du skal derfor være indstillet på at give og modtage zoneterapi under hele forløbet.

Din underviser på dette kursus er Signe Nielsen. Signe er uddannet zoneterapeut, Registreret Alternativ Behandler (RAB), og har 10 års erfaring inden for faget.

Kursets indhold:

Opvarmning:
Det er vigtigt at løsne fødderne godt op inden zoneterapien påbegyndes. Opvarmning af foden er derfor den første teknik du lærer.

Trykteknikker:
Effektiv zoneterapi kræver varierede trykteknikker. Vi gennemgår scanningsteknik, sedativt tryk, cirkulerende tryk, krabbende tryk, skubbende tryk, knibetangsgrebet og borende tryk.

Fodens zoner:
Vi gennemgår fodens zoner. Du lærer zonerne via en præ-defineret rute. Denne rute gør din indlæring nem og overskuelig.

Afspænding:
Behandlingen afsluttes med dybe vejrtrækninger og grounding.

Der gives diplom efter endt kursus.

Praktisk information

Herunder finder du mere information om tidspunkter, varighed, pris m.m.

Sted: Painkiller, Håndværkervej 4, 9700 Brønderslev

Underviser: Signe Nielsen
Adgangskrav: Ingen
Pris: kr. 3.900,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 2.900,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Ved aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Dato: 8+9 januar
Tidspunkt: 9.00-17.00 begge dage

Moms:
Dette kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at lære hver enkelt kursist zoneterapi. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Feedback fra mine elever