Din underviser Peter R. Cole

Mit navn er Peter R. Cole

Jeg er uddannet akupunktør, zoneterapeut, massør og har praktiseret siden 2001. Jeg brænder for mit fag og har studeret i både ind- og udland for at dygtiggøre mig. Min tilgang til faget er seriøs, men også helt nede på jorden. For mig handler akupunktur ikke om hvide kitler og flotte “mester” titler. Jeg er “håndværker” og mit fokus er istedet rettet mod effektiv behandling.

Uddannelser:

  • Klassisk akupunktør hos Scandinavian College of Acupuncture i Danmark
  • Efteruddannelse i USA hvor jeg som privatelev studerede Master Tung’s punkter.
  • 2 x 1 måneds akupunkturophold på Sri Lanka.
  • Diverse kurser i Auriculoterapi, Kinesisk øreakupunktur, Nada m.m.
  • Uddannet Zoneterapeut hos Naturmedicinsk kursuscenter.

Undervisningserfaring:

Jeg har gennem de sidste 6 år undervist mere end 800 elever i mit BMS akupunktursystem. Som underviser skærer jeg helt ind til benet, og underviser kun i teknikker/teorier jeg finder relevante, for at opnå de bedste behandlingsresultater.

Er du til ren TCM, Qi Gong og Kinesisk kostlære m.m. anbefaler jeg, at du finder en anden udbyder. Ønsker du at lære effektiv akupunktur, teori baseret på praktisk erfaring, og et undervisningsforløb, som er krydret med en god portion humor – er du kommet til det helt rette sted.

Karriere:

Min karriere som akupunktør har været lidt af et eventyr. Jeg har bl.a. behandlet folk fra alle samfundslag på Sri Lanka. Som ansat i de særligt sikrede institutioner, Nøddebakken og Udsigten, var en af mine hovedopgaver at behandle unge kriminelle for stress, aggressioner og søvnløshed.

Efter endt uddannelse til klassisk akupunktør følte jeg mig langt fra “færdigudlært”. Jeg tog derfor til USA i 2006/2007 og studerede Tung’s punkter i mere end 1000 timer under Susan Johnson. Min tid som privatelev i USA gav mig praktisk erfaring, indblik i avancerede behandlingsstrategier, og kendskab til helt nye punkter.

Mit BMS akupunktursystem blev udviklet for at gøre min hverdag som akupunktør nemmere. Jeg tog det bedste af alt, hvad jeg havde lært, og satte det i et system som gør effektiv behandling nem og overskuelig.

BMS systemet gjorde mig i stand til behandle hurtigt og effektivt. Efter et par år med en succesrate på 90% besluttede jeg, at tiden var inde til at lære BMS akupunkturen til andre. Det er godt 6 år siden det første BMS kursus så dagens lys, og mange kurser er afholdt siden. I dag bruger jeg al min tid på at undervise, tilrettelægge nye kurser, og videreudvikle BMS Appen til mine elever.

Feedback fra mine elever