Om akupunkturkurserne

BMS akupunktur er nemt at lære

Avanceret akupunktur behøver ikke at være svært. Seks tal, seks bogstaver og Body Maps er fundamentet i mit akupunktursystem. Når de er lært, kan du praktisere effektivt. Mine BMS akupunkturkurser er for dig som ønsker værktøjer der kan bruges her og nu.

Vi starter helt fra bunden og bygger på undervejs. På kurserne i BMS akupunktur lærer du forskellige stikteknikker, stikdybder, samt de mest anvendte nåletyper. Jeg demonstrerer løbende og superviserer dig på alle moduler.

Undervisning der er til at forstå

Al undervisning, både teoretisk og praktisk, foregår i klar dansk tale. Begreber såsom Milt Qi Xu, Lever Yang o.s.v. er ikke en del af pensummet, når du lærer BMS akupunktur. Som BMS akupunktør behandler du ud fra andre kriterier.

Ingen punkterede lunger

I BMS akupunktur behandles alle lidelser via arme, ben, ansigt, øre og skalp. Vi stikker aldrig over vitale organer såsom lunger, lever m.m. BMS kan derfor betragtes som en sikker behandlingsmetode sammenlignet med klassisk kinesisk akupunktur.

Hands On øvelser

For mig er det vigtigt, at du som kursist kan praktisere det tillærte allerede dagen efter, at du har været på kurset. Vi gennemgår realistiske cases, og laver masser af praktiske Hands On øvelser undervejs. Practise makes perfect.

Klinikdrift

Hvordan driver man klinik? Hvad kan jeg tage for en behandling? Hvad med forsikring? Disse og andre relevante spørgsmål besvares under kurserne. Dermed er du godt rustet, når du står på egne ben efter endt kursus.

Gode råd

På mine akupunkturkurser kommer vi ind på mange forskellige emner. Blandt andet situationer man ofte støder på i dagligdagen som behandler. Jeg øser glædeligt ud af egne erfaringer gennem de sidste 18 år.

Akupunktur appen

Når du har deltaget på et akupunkturkursus eller min akupunkturuddannelse har du mulighed for at abonnere på akupunktur appen. Med appen i hånden har du adgang til flere hundrede behandlingsforslag.

Om akupunkturkurserne

Jeg tilbyder 3 forskellige akupunkturkurser. Du kan læse mere ved at klikke på kurserne herunder.

Akupunkturkursus: BMS Smertebehandling

BMS Smertebehandling

Akupunkturkursus i smertebehandling. Lær at behandle smerte fra top til tå. Ingen adgangskrav. Deltag på hold i Jylland og på Sjælland.

Akupunkturkursus: Master Tung's Punkter

Master Tung's Punkter

Videregående akupunkturkursus for BMS akupunktører. Lær Master Tung’s Punkter. Akupunkturkursus med fokus på behandling af forskellige lidelser.

Akupunkturkursus: Stress og Psyke

Stress og Psyke

Akupunkturkursus med fokus på behandling af sindet. På dette akupunkturkursus lærer du at behandle med øre, skalp og kropsakupunktur.