BMS: Kvinderelaterede lidelser

Videregående BMS kursus

På dette videregående kursus fokuserer vi på behandling af en række lidelser såsom uregelmæssig menstruation, gener ifbm. overgangsalder m.m.

Du lærer at behandle for
  • Hedeture
  • Barnløshed
  • Lidelser i underlivet
  • Kvalme
  • Hjertebanken
  • Energimangel
  • Migræne
  • Ødem
Diagnose

Vi stiller diagnose via “ABC” og lidelsens placering. Dog med justeringer i forhold til BMS smertebehandling, da vi behandler lidelser i stedet for smerter.

Behandlingsstrategi

Behandlingsstrategien er baseret på Mirror/Image, samt behandling via "ABC" og relevante punkter fra Master Tung’s system.

Kursets opbygning
  • Nåletyper
  • ABC
  • Gennemgang af Mirror/Image
  • Relevante Dao Ma Grupper
  • Cases og Hands On øvelser
Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Forplejning:

Frokost, kaffe, the og snacks er inkluderet i kursusprisen.

Jeg afholder mine akupunkturkurser på 4 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia , Bjerringbro og Haslev. Se dato og adresser herunder.

Ingen planlagte kurser p.t.

Ingen planlagte kurser. Skolevej 1, 7000 Fredericia (Skærbæk)

Bjerringbro

Ingen planlagte kurser p.t.

24+25 september. Slagterivej 17 (4690 Haslev)

Adgangskrav: BMS smertebehandling
Pris: Kr. 3.700,-
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.500,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 2.200,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. V
ed aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.
Tidspunkt: 9.00-15.00 begge dage

Dette kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i akupunktur. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).