BMS - Smertebehandling

Hvad er BMS akupunktur

BMS akupunktur er en unik og effektiv behandlingsform, specielt når det gælder smertebehandling. 4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering, eller mere, inden for ganske få minutter. Al behandling foregår via klientens arme, ben eller skalp.

Da vi altid behandler distalt, langt fra smertens placering, kan BMS akupunktur benyttes som primær terapi eller kombineres med anden behandling f.eks. kropsterapi, massage, zoneterapi, fysioterapi m.m.

Avanceret akupunktur - på den simple måde

Som kursist får du et værktøj du kan benytte - allerede dagen efter kurset. Al undervisning formidles i et simpelt sprog der er til at forstå. Du skal blot lære spejling, 6 bogstaver og 6 tal, samt hvordan de kombineres med hinanden - så kan du behandle smerte fra top til tå.

Læs hvad Anette (uddannet TCM akupunktør) skrev efter hun deltog på mit kursus i BMS akupunktur. Se opslaget på Facebook

Det lærer du på kurset

På akupunkturkurset i BMS akupunktur lærer du at behandle nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias, hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Jeg demonstrere løbende under kurset. Der er altid elever, som har smerter, de ønsker fjernet :o)

Det forventes at du deltager aktivt

Vi har stor fokus på stikteknik (du skal derfor være indstillet på at give og modtage akupunktur), og vi løser en masse cases. Gerne dine egne. Alt er tilrettelagt med ét eneste formål: at give dig det bedst mulige udgangspunkt, når du selv behandler klienter.

Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Akupunkturkursets opbygning
  • Nåletyper
  • Teori
  • Gennemgang af Body Maps
  • Cases og Hands On øvelser
BMS akupunkturkurset inkluderer:

Onlinekurset indeholder mere end 40 videoer, samt tilhørende quizzer. Kurset giver dig mulighed for at studere på egen hånd inden du møder op til undervisning. Plakater er ikke inkluderet, når onlinekurset tages som en del af weekend/aften kurset.

Forplejning:

Frokost, kaffe, the og snacks er inkluderet i kursusprisen.

Jeg afholder mit akupunkturkursus i BMS Smertebehandling på 4 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia , Bjerringbro og Haslev. Se dato og adresser herunder.

19+20 februar, Painkiller, Håndværkervej 4, 9700 Brønderslev Få ledige pladser

29 + 30 januar, Skolevej 1, 7000 Fredericia (Skærbæk) Få ledige pladser

Bjerringbro

19+20 marts, Pilevej, (8850 Bjerringbro)

12 + 13 februar, Slagterivej 17 (4690 Haslev) Få ledige pladser

Undervisningsformat: Online + fremmøde
Adgangskrav: Alle kan deltage
Pris: Kr. 5.500,-
Weekendhold inkluderer frokost, kaffe, the og snacks
Aftenhold inkluderer kaffe, the, snacks og kage
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 2.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 3.500,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. V
ed aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.
Tidspunkt weekendhold: 9.00-16.00
Adgang til appen: 7 dage

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i smertebehandling. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).