BMS - Smertebehandling

Lær effektiv smertebehandling

Med mere end 150 positive opslag på Facebook fra tidligere elever må man sige, at BMS akupunktur har vist sit værd, når det gælder effektiv smertebehandling.

BMS akupunktur er unik og hurtig virkende. 4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering – eller mere – inden for ganske få minutter.

Vi gør tingene anderledes

BMS akupunktur adskiller sig væsentligt fra den klassiske kinesiske akupunktur. Indstik over vitale organer såsom lunger, lever m.m. er ikke en del af mit pensum. Disse indstik benyttes af TCMere ikke BMSere.

I BMS akupunktur behandles alle lidelser via lemmerne. Vi stikker aldrig lokalt (i det område som gør ondt), men altid distalt (langt fra smerten). Derudover er dine klienter fuldt påklædt, når de modtager behandling med BMS akupunktur.

Det lærer du på akupunkturkurset

På akupunkturkurset i BMS akupunktur lærer du at behandle nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias, hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Jeg demonstrere løbende under kurset. Der er altid elever, som har smerter, de ønsker fjernet :o)

Det forventes at du deltager aktivt

Vi har stor fokus på stikteknik (du skal derfor være indstillet på at give og modtage akupunktur), og vi løser en masse cases. Gerne dine egne. Alt er tilrettelagt med ét eneste formål: at give dig det bedst mulige udgangspunkt, når du selv behandler klienter.

RAB-point og diplom

Optjen RAB Point hvis du er medlem af FDZ, ZCT eller DAKOBE. Diplom gives efter endt kursus.

Akupunkturkursets opbygning

• Nåletyper
  • Teori
  • Gennemgang af Body Maps
  • Cases og Hands On øvelser
  • Support via akupunktur appen i 30 dage (60 dage hvis det fulde beløb indbetales ved tilmelding)

Jeg afholder mit akupunkturkursus i BMS Smertebehandling på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

24, 25, 26 januar, Molsgade 16-18
5, 6, 7 juni, Molsgade 16-18

15, 16, 17 november: Skolevej 1 Alle pladser er besat
28, 29 februar + 1 marts: Skolevej 1

8, 9, 10 november: Slagterivej 17 Få pladser
13, 14, 15 marts: Slagterivej 17

Varighed: 3 dage
Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 5.500,- incl. frokost (fredag+lørdag), kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.500,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 4.000,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit reservationsgebyr tabt.
Tidspunkt: 9.00-17.00 (fredag+lørdag), og 9.00-13.00 (søndag)
Adgang til appen: 30 dage (60 dage hvis du betaler hele kursusgebyret ved tilmelding).

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i smertebehandling. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).