BMS - Smertebehandling

Hvad er BMS akupunktur

BMS akupunktur tager udgangspunkt i 2 af de mest populære akupunktursystemer: Dr. Richard Tans Balance Method og Master Tung's punkter. BMS akupunktur blev i sin tid udviklet med henblik på kunne formidle avanceret akupunktur på en simpel måde.

Al undervisning foregår i et sprog der er til at forstå og jeg skærer helt ind til benet. Som kursist skal du blot lære 6 bogstaver, 6 tal og hvordan de kombineres med hinanden - så har du mulighed for at praktisere effektiv smertebehandling. Lyder det for godt til at være sandt? Læs hvad Anette skrev efter hun deltog på mit kursus. Se opslaget på Facebook

BMS = effektiv smertebehandling

Det er vigtigt for mig at du som kursist får et værktøj som kan benyttes effektivt - allerede dagen efter kurset. Med mere end 150 positive opslag på Facebook fra tidligere elever må man sige, at BMS akupunktur har vist sit værd, når det gælder effektiv smertebehandling. BMS akupunktur er unik og hurtig virkende. 4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering, eller mere, inden for ganske få minutter.

Vi gør tingene anderledes

BMS akupunktur adskiller sig væsentligt fra den klassiske kinesiske akupunktur. Indstik over vitale organer såsom lunger, lever m.m. er ikke en del af mit pensum. Disse indstik benyttes af TCMere - ikke BMSere!

I BMS akupunktur behandles alle lidelser via lemmerne. Vi stikker aldrig lokalt (i det område som gør ondt), men altid distalt (langt fra smerten). Derudover er dine klienter fuldt påklædt, når de modtager behandling med BMS akupunktur.

Det lærer du når vi mødes

På akupunkturkurset i BMS akupunktur lærer du at behandle nakkesmerter, frossen skulder, golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæsmerter, hælspore, rygsmerter, lændesmerter, iskias, hovedpine, kæbesmerter, ankelsmerter, hoftesmerter, fingersmerter, menstruationssmerter og meget mere.

Jeg demonstrere løbende under kurset. Der er altid elever, som har smerter, de ønsker fjernet :o)

Det forventes at du deltager aktivt

Vi har stor fokus på stikteknik (du skal derfor være indstillet på at give og modtage akupunktur), og vi løser en masse cases. Gerne dine egne. Alt er tilrettelagt med ét eneste formål: at give dig det bedst mulige udgangspunkt, når du selv behandler klienter.

Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Akupunkturkursets opbygning
  • Nåletyper
  • Teori
  • Gennemgang af Body Maps
  • Cases og Hands On øvelser
  • Support via akupunktur appen i 7 dage
Vælg mellem aften eller weekendhold

Kurset i Painkillers BMS akupunktur udbydes som weekendhold (Brønderslev, Fredericia og Haslev) eller som aftenhold over 3 hverdagsaftener (kun i Brønderslev).

BMS akupunkturkurset inkluderer følgende:
  • 2 måneders adgang til onlinekurset Mirror og Image
  • Undervisning på weekendhold eller aftenhold

Onlinekurset indeholder mere end 40 videoer, samt tilhørende quizzer. Kurset giver dig mulighed for at studere på egen hånd inden du møder op til undervisning. Plakater er ikke inkluderet, når onlinekurset tages som en del af weekend/aften kurset.

Forplejning:

Frokost (kun weekendhold), kaffe, the og snacks er inkluderet i kursusprisen.

Jeg afholder mit akupunkturkursus i BMS Smertebehandling på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

Aftenhold: Onsdag d. 3+10+17 november
Weekendhold: 30+31 oktober

16 + 17 oktober, Skolevej 1, 7000 Fredericia (Skærbæk) 5 ledige pladser

18 + 19 september, Slagterivej 17 (4690 Haslev) 3 ledige pladser

Undervisningsformat: Online + fremmøde
Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 5.500,-
Weekendhold inkluderer frokost, kaffe, the og snacks
Aftenhold inkluderer kaffe, the, snacks og kage
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 2.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 3.500,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. V
ed aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.
Tidspunkt weekendhold: 9.00-16.00
Tidspunkt aftenhold: 17.00-22.00
Adgang til appen: 7 dage

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i smertebehandling. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).