BMS - Master Tung's Punkter

Kursus i Master Tung’s Punkter

Dette 2 dages kursus i Master Tung’s Punkter er for dig, som allerede har taget BMS Modul 1+2 eller 3 dages kurset i BMS smertebehandling, og som ønsker at behandle andre lidelser end smerte. Kurset indeholder en teoretisk og praktisk del.

Det lærer du at behandle for

Astma, forstoppelse, uregelmæssig menstruation, barnløshed, hormonelle forstyrrelser, sindet, inflammation, smerter, søvnløshed, hedeture, forhøjet blodtryk, ødem, svimmelhed og meget mere.

Akupunkturkursets opbygning

• Teori
  • Nåletyper og stikteknik
  • Master Tung’s nummer system
  • Dao Ma grupper
  • ABC, gennemgang af nye Body Maps
  • Cases og Hands On øvelser

Note

Da Tung’s system er omfattende (mere end 700 punkter) giver det sig selv, at systemet ikke kan læres fuldt ud på en weekend. Når det er sagt, ja så har jeg (med udgangspunkt i mine 1000 timers privatundervisning og 13 års erfaring) udvalgt de bedste punkter + Dao Ma grupper fra Master Tung’s system, og lagt dem ind i mit BMS system. Dermed får du som kursist en større forståelse på kort tid.

RAB-point og diplom

Optjen RAB Point hvis du er medlem af DAKOBE, ZCT eller FDZ. Diplom gives efter endt kursus.

Jeg afholder mit akupunkturkursus i Master Tung's Punkter på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

28+29 september, Molsgade 16-18 Fuldt booket

26+27 oktober, Skolevej 1 Fuldt booket

14+15 september, Slagterivej 17 Fuldt booket

Varighed: 2 dage
Adgangskrav: BMS smertebehandling
Pris: Kr. 3.700,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 2.700,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Tidspunkt: 9.00-15.00 begge dage
Adgang til Appen: 30 dage

Dette akupunktur kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af diverse lidelser. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).