BMS - Master Tung's Punkter

Kursus i Master Tung’s Punkter

Dette 2 dages kursus i Master Tung’s Punkter er for dig, som allerede har taget BMS Modul 1+2 eller 3 dages kurset i BMS smertebehandling, og som ønsker at behandle andre lidelser end smerte. Kurset indeholder en teoretisk og praktisk del.

Det lærer du at behandle for

Astma, forstoppelse, uregelmæssig menstruation, barnløshed, hormonelle forstyrrelser, sindet, inflammation, smerter, søvnløshed, hedeture, forhøjet blodtryk, ødem, svimmelhed og meget mere.

Akupunkturkursets opbygning

  • Teori
  • Nåletyper og stikteknik
  • Master Tung’s nummer system
  • Dao Ma grupper
  • ABC, gennemgang af nye Body Maps
  • Cases og Hands On øvelser

Note

Da Tung’s system er omfattende (mere end 700 punkter) giver det sig selv, at systemet ikke kan læres fuldt ud på en weekend. Når det er sagt, ja så har jeg (med udgangspunkt i mine 1000 timers privatundervisning og 13 års erfaring) udvalgt de bedste punkter + Dao Ma grupper fra Master Tung’s system, og lagt dem ind i mit BMS system. Dermed får du som kursist en større forståelse på kort tid.

Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Dato og sted

Jeg afholder mit akupunkturkursus i Master Tung's Punkter på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

Brønderslev

Ingen planlagte kurser. Painkiller akupunktur og laserklinik

Fredericia

Ingen kurser p.t.

Haslev

Ingen kurser p.t.

Praktisk information

Herunder finder du mere information om tidspunkter, varighed, pris m.m.

Varighed: 2 dage
Adgangskrav: BMS smertebehandling
Pris: Kr. 3.700,- incl. frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 2.700,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Tidspunkt: 9.00-15.00 begge dage

Moms:
Dette akupunktur kursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af diverse lidelser. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Feedback fra mine elever

Skriv en besked

border_img

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til mig.