Stress og Psyke

Behandling af sindet

Akupunkturkursus med fokus på behandling af sindet. På dette kursus lærer du at behandle lidelser via ører, skalp, ansigt og lemmerne.

Hvem er kurset for:

Kurset er for dig, som ønsker en bred vifte af “værktøjer” til behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst, depression m.m. Jeg underviser ud fra princippet “learning by doing”. Der vil være masser af praktiske øvelser undervejs. Du skal derfor være indstillet på at give og modtage nåle!!! Diplom gives efter endt kursus.

Kursets opbygning:

På akupunkturkurset Stress og Psyke kommer vi blandt andet ind på følgende emner.

• Gennemgang af nåletyper
  • Øreakupunktur
  • Skalpakupunktur
  • Kropsakupunktur

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg bliver ofte spurgt om mit kursus er det samme som NADA. Nej, langt fra. Jeg behandler ud fra helt andre principper.

Q: Er dette kursus det samme som NADA?
A: Nej. Vi gennemgår klassiske punkter i øret bl.a. Shenmen og Sympatikus. Punkterne indgår i NADA’s protokol, men er blevet benyttet af klassisk uddannede akupunktører gennem mange år, så de må siges at være rimelig standard.

Q: Kan jeg kombinere øre, skalp og kropsakupunktur?
A: Ja. Det er ofte nødvendigt at kombinere for at opnå det bedst mulige behandlingsresultat.

Q: Er der meget teori?
A: Nej. Vi gennemgår relevant teori, dog uden det bliver alt for “tungt”. Kurset er praktisk anlagt med fokus på Hands On øvelser. Practise makes perfect.

RAB-point og diplom

Optjen RAB Point hvis du er medlem af FDZ, ZCT eller DAKOBE. Diplom gives efter endt kursus.

Jeg afholder mit akupunkturkursus Stress og Psyke på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

Fredag d. 27 marts (2020)

Fredag d. 15 maj (2020)

Fredag d. 10 januar (2020)

Varighed: 1 dag
Adgangskrav: Ingen
Pris: Kr. 2.200,- incl. morgenmad, frokost, kaffe, the og snacks
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 1.000,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 1.200,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud er dit depositum tabt.
Adgang til appen: 7 dage

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i behandling af sindet. Dette kursus er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).