Tans BM og Master Tung kursus
Dr. Tans BM og Master Tungs Punkter

Lær to populære akupunktursystemer i ét og samme kursus: Dr. Tans Balance Method og Master Tungs Punkter. Formidlet i et “sammenkog” - der er til at forstå.

Har du brug for nye værktøjer til at behandle smerter effektivt? Vil du gerne behandle lidelser såsom astma, forstoppelse, barnløshed, allergi, søvnløshed m.m? Ønsker du et grundigt kendskab til meridianernes forløb og relationer? Så er dette kursus et oplagt valg.

Hvem kan deltage

Kropsterapeuter, massører, zoneterapeuter, fysioterapeuter, akupunktører og andre med interesse for akupunktur. Alle er velkommen til at deltage.

KISS

En klog mand sagde engang ...
“If you can't explain it simply, you don't understand it well enough”.

Min fornemmeste opgave som underviser er at lære dig, hvordan du kan behandle effektivt uden at overkomplicere tingene. Al undervisning formidles i et uformelt sprog (en spade er en spade) - og ud fra KISS princippet: Keep It Simple Stupid.

Vigtige elementer
  1. Meridianer
  2. Meridianer
  3. Meridianer
  4. Relationer
  5. Mirror
  6. Image
  7. Punkter
1. 2. 3. Meridianer, meridianer, meridianer

Meridianerne har afgørende betydning for din diagnose, behandlingsstrategi og behandlingsresultat. På dette kursus gennemgår vi en række "landmærker" såsom knoglefremspring, led og sener. Landmærker gør din indlæring af meridianernes forløb nem og bekvem. Meridianerne er dit vigtigste værktøj, specielt når du laver diagnose.

4. Relationer

Når den eller de belastede/syge meridianer er fastlagt skal der vælges en eller flere meridianer til at balancere den/de syge meridianer med.

Jeg har udviklet en simpel formel, som gør dig i stand til at udregne, hvilke relationer du kan benytte i enhver behandlingssituation. Når formlen er lært tager det 10 sekunder at lave din helt egen behandlingsstrategi.

5. 6. Mirror og Image

Mirror og Image er relationen mellem arme, ben, torso, ryg, nakke, hals og hoved/ansigt. Hvis du benytter forkerte spejlinger (Mirror), eller billeder (Image), udebliver de gode behandlingsresultater med garanti. Dette til trods for at du rent faktisk har gjort alt rigtigt under pkt. 4.

Du lærer alt om Mirror og Image på kurset. Du får endvidere adgang til online videoer om emnet.

7. Akupunkturpunkter

Punkterne vælges efter vi har:

• Identificeret den eller de syge meridianer
  • Fundet frem til hvilke relationer vi kan benytte
  • Besluttet hvilke Mirror eller Images der er relevante

På kurset gennemgår vi en række klassiske akupunkturpunkter, men også punkter udenfor og mellem meridianerne. Akupunkturpunkter på torso og ryg indgår ikke i Dr. Tans og Master Tungs systemer (med mindre vi taler om åreladning, som er forbudt herhjemme) og er derfor ikke en del af kursets pensum.

Vi behandler alle lidelser via arme, ben, ansigt, øre og skalp. Det gør behandlingsformen mere sikker (ingen punkterede lunger m.m). Som en ekstra bonus kan de fleste af dine klienter være fuldt påklædt når du behandler.

Kursets indhold
  • Meridianer
  • Relationer
  • Mirror og Image
  • Landmærker/punkter
  • Dao Ma grupper
  • Behandling af smerte
  • Behandling af lidelser
  • Opmåling af cun

Mit pensum er unikt. Alt indhold er tilrettelagt ud fra de erfaringer jeg har opbygget gennem 20 år - både som behandler og underviser.

Det er vigtig for mig at du lærer de rigtige strategier. Derfor fokuserer vi udelukkende på det bedste fra Dr. Tans og Master Tungs systemer. I min optik er det bedre at være rigtig god til nogle “få” ting ... end “ok” til det hele.

Selvstudie

Det forventes at du studerer det tillærte mellem hver undervisningsweekend. Practise makes perfect.

Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Min baggrund

Peter R. Cole. 20 års erfaring. Klassisk uddannet akupunktør, zoneterapeut og massør. Efteruddannet hos Susan Johnson i USA (2006-2007) hvor jeg som elev modtog privat undervisning i Master Tungs system. Dr. Tan seminar i Helsingborg (2008). Udvikler af BMS akupunktur og har undervist fra egen akupunkturskole siden 2015.

Forplejning

Kaffe, the, vand, snacks og kage.

Jeg afholder dette akupunkturkursus på 3 forskellige lokationer: Brønderslev, Fredericia og Haslev. Se dato og adresser herunder.

13+14 aug, 10+11 sep, 8+9 okt, 5+6 nov. Painkiller, Håndværkervej 4, 9700 Brønderslev

6+7 aug, 3+4 sep, 1+2 okt, 29+30 okt. Skolevej 1, 7000 Fredericia (Skærbæk)

27+28 aug, 24+25 sep, 22+23 okt, 19+20 nov. Slagterivej 17 (4690 Haslev)

Varighed: 4 weekender + Online undervisning
Adgangskrav: Alle kan deltage
Pris: Kr. 16.500,-
Afdragsordning: Reservationsgebyr kr. 3.500,- (din plads er først sikret når din indbetaling er registreret). Restbeløbet på kr. 13.000,- indbetales senest 1 måned før kursusstart.
Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Ved aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.
Tidspunkt: 9.00-17.00 lørdage og søndage

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i akupunktur. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).