Akupunkturuddannelse i Haslev

Akupunkturuddannelse på Sjælland

Ønsker du at tage din akupunkturuddannelse på Sjælland? Akupunkturuddannelsen tilbydes i Haslev med opstart januar 2020.

Varighed: 18-20 måneder
Deltager antal: Minimum 10
Adgangskrav: 20 år eller derover
Pris: Kr. 39.500,- / *35.800,- incl. materialer (* prisen er kr. 35.800,- hvis du allerede har deltaget på et af mine BMS kurser)
Reservation/afdrag: Reservationsgebyr kr. 5.000,- (din plads på akupunkturuddannelsen er først sikret når din indbetaling er registreret).
– Rate 1: kr. 10.000,- senest 1 måned før uddannelsesstart.
– Rate 2: kr. 10.000,- 3 måneder efter uddannelsesstart.
– Rate 3: kr. 7.000,- 6 måneder efter uddannelsesstart.
– Rate 4: Restbeløb, 9 måneder efter uddannelsesstart.
Afbud/aflysning: Bliver holdet aflyst p.g.a for få tilmeldte refunderer jeg det indbetalte. Er du selv forhindret i at deltage, og melder afbud før uddannelsesstart, er dit reservationsgebyr tabt.

Sted og datoer

Ikke planlagt.

Adgang til appen: Fri adgang under hele din akupunkturuddannelse (åbnes gradvist svarende til de emner du er blevet undervist i).
Elevportal: Fri adgang under hele din akupunkturuddannelse
Forplejning: The, kaffe, snacks og kage. Du skal selv medbringe frokost.

Dette er en uddannelse i hovedfaget akupunktur. Uddannelsen inkluderer ikke anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi, førstehjælp og andre behandlingsmetoder. Disse fag skal tages særskilt – eventuelt via e-learning hos anden udbyder.

Denne akupunkturuddannelse er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt elev i akupunktur. Uddannelsen er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Gå til uddannelsestilmelding