Elevmedlemsskab hos DAKOBE

Elevmedlemsskab og RAB

Som elev på min akupunkturuddannelse har du mulighed for at ansøge om elevmedlemsskab hos DAKOBE. Efter endt uddannelse kan du endvidere ansøge om RAB registrering.

For at blive RAB registreret hos DAKOBE skal følgende kriterier være opfyldt

For alle fag skal du dokumentere flg. minimumskrav

• 250 timers undervisning i hovedfaget (er inkluderet i uddannelsen)
  • 10 timers klinikdrift (er inkluderet i uddannelsen)
  • 50 timers psykologi (er ikke inkluderet i uddannelsen)
  • 50 timers introduktion til anden behandlingsform (er ikke inkluderet i uddannelsen)

Inden du har været medlem i 4 år skal du yderligere dokumentere:

300 timers Anatomi / Fysiologi / Sygdomslære (manuelle behandlingsformer), som også kan tages som E-learning eller 300 timers yderligere undervisning i hovedfaget, såfremt du er uddannet i et ikke-manuelt behandlingsform (er ikke inkluderet i uddannelsen).

Hvem er DAKOBE

Danmarks Komplementære Behandlere (DAKOBE) er den største tværfaglige forening for komplementære behandlere.

Det betyder, at du som medlem af DAKOBE kan have flere registreringsberettigede behandlingsformer, som alle hermed er fuldt forsikrede.

Alle behandlere i DAKOBE er erhvervsansvarsforsikrede i de terapiformer som er godkendt af DAKOBE. Ligeledes er medlemmer, der er under uddannelse / elever under praktik, på skole såvel som i klinik, fuldt forsikret.

Desuden er udgifter til Koda / Gramex betalt gennem kontingentet, samt netbank- og retshjælpsforsikringer.

Du kan læse mere om DAKOBE ved at klikke her