Akupunktur appen - den ultimative support

Hvorfor en akupunktur app?

Min akupunktur app har jeg udviklet for at gøre dit liv nemmere. Som deltager på min akupunkturuddannelse har du fri adgang under hele forløbet. Deltager du på akupunkturkurset BMS Smertebehandling - har du adgang i 30 dage. Akupunktur appen tilbydes som support i det materiale du allerede er blevet undervist i.

Hvordan fungerer akupunktur appen?

Akupunktur appen kan benyttes på 2 måder. Du kan enten klikke dig frem til et behandlingsforslag eller bruge søgefunktionen.

Er akupunktur appen gratis?

Ja, hvis du er elev på min akupunkturuddannelse, har du fri adgang under hele forløbet. Deltager du på mit 3 dages akupunkturkursus i BMS Smertebehandling eller Master Tung's Punkter får du 30 dages adgang. Som kursist på akupunkturkurset Stress og Psyke har du 7 dages adgang til appen.

Hvad så når appen udløber?

Efter akupunktur appen er udløbet, har du mulighed for at tegne et abonnement. Hvis du tegner et abonnement får du adgang til de emner, som du er blevet undervist i. Du kan abonnere i 3 eller 12 måneder ad gangen.

Hvordan får jeg adgang til appen?

Min akupunktur app er udviklet til mine elever. Det er p.t. ikke muligt af få adgang til appen, hvis du ikke er elev. Er du allerede en del af "akupunkturfamilien" kan du downloade appen ved at søge på Painkillers BMS akupunktur i AppStore (iPhone) eller Google Play (Android). Du skal selv oprette en profil i bunden af startskærmen. Når det er gjort, aktiverer jeg din app manuelt.

Virker appen på smartphones og tablets?

Ja. Appen er kodet i native language og virker på iPhone, iPad, Android og tablets. Har du en Windows smartphone virker appen desværre ikke.

Få en unik akupunkturuddannelse