Hvorfor en web-app?

Min web-app har jeg udviklet for at gøre dit liv nemmere. Som deltager på min akupunkturuddannelse har du fri adgang under hele forløbet. Deltager du på akupunkturkurset BMS Smertebehandling - har du adgang i 7 dage. Appen tilbydes som support i det materiale du allerede er blevet undervist i.

Hvordan fungerer web-appen?

Appen kan benyttes på 2 måder. Du kan enten klikke dig frem til et behandlingsforslag eller bruge søgefunktionen.

Er web-appen gratis?

Ja, hvis du er elev på min akupunkturuddannelse, har du fri adgang under hele forløbet. Deltager du på mit 3 dages akupunkturkursus i BMS Smertebehandling eller Stress og Psyke får du 7 dages adgang til appen.

Hvad så når appen udløber?

Efter web-appen er udløbet, har du mulighed for at tegne et abonnement. Hvis du tegner et abonnement får du adgang til de emner, som du er blevet undervist i. Du kan abonnere i 3 eller 12 måneder ad gangen.

Hvordan får jeg adgang til web-appen?

Du klikker på "Opret abonnement" i bunden af denne side. Min akupunktur app er udviklet til mine elever. Det er p.t. ikke muligt af få adgang til appen, hvis du ikke er elev eller har deltaget på et af mine kurser. Når du er tilmeldt og din indbetalig er registreret sender jeg en mail med login informationer.

Virker web-appen på smartphones og tablets?

Ja. Appen er browserbaseret og virker på smartphones, tablets og computer.