Hvorfor en web-app?

Min web-app har jeg udviklet for at gøre dit liv nemmere. Deltager du på BMS Smertebehandling - har du adgang i 7 dage. Appen tilbydes som et supplement til det materiale du allerede er blevet undervist i.

Hvordan fungerer web-appen?

Appen kan benyttes på 2 måder. Du kan enten klikke dig frem til et behandlingsforslag eller bruge søgefunktionen.

Er web-appen gratis?

Deltager du på mit akupunkturkursus i BMS Smertebehandling får du 7 dages gratis adgang til appen.

Hvad så når appen udløber?

Efter web-appen er udløbet, har du mulighed for at tegne et abonnement. Hvis du tegner et abonnement får du adgang til de emner, som du er blevet undervist i. Du kan abonnere i 3 eller 12 måneder ad gangen.

Hvordan får jeg adgang til web-appen?

Du klikker på "Opret abonnement" i bunden af denne side. Min akupunktur app er udviklet til mine elever. Det er p.t. ikke muligt af få adgang til appen, hvis du ikke er elev eller har deltaget på et af mine kurser. Når du er tilmeldt og din indbetaling er registreret sender jeg en mail med login informationer.

Virker web-appen på smartphones og tablets?

Ja. Appen er browserbaseret og virker på smartphones, tablets og computer.