Elevportalen

Hvad er elevportalen?

Elevportalen er dit andet hjem under akupunkturuddannelsen :o) Indholdet er et supplement til dit pensum. På elevportalen kan du blandt andet:

• Studere meridianerne og deres forløb
  • Tage quizzer i forskellige emner
  • Se videoer og billeder
  • Læse teori

Meridianerne og deres forløb

Du har adgang til illustrationer af meridianbanerne. Her kan du studere detaljer og deres forløb. Vi benytter meridianbanerne gennem hele din akupunkturuddannelse.

Quizzer

Øv dig i dit pensum. Tag diverse quizzer og bliv skarp på den halve tid.

Video og billeder

Se videoer og billeder som e-learning. Suppler eventuelt med akupunktur appen. Det fremmer din forståelse af materialet.

Teori

Få din teori helt ind under huden. Denne sektion er et supplement til dit pensum på akupunkturuddannelsen.

Adgang til elevportalen

Det er kun muligt at få adgang til elevportalen, hvis du er elev på akupunkturuddannelsen. Du oprettes som bruger, og får adgang, når din akupunkturuddannelse starter - altså første dag på uddannelsen.

Få en unik akupunkturuddannelse