Mit navn er Peter R. Cole ...

- også kendt som Painkiller. Jeg er uddannet akupunktør, zoneterapeut, massør og har praktiseret siden 2001. Jeg brænder for mit fag og har studeret i både ind- og udland for at dygtiggøre mig. Min tilgang til faget er seriøs, men også helt nede på jorden. For mig handler akupunktur ikke om vind, vejr, hvide kitler og flotte “mester” titler. Jeg er håndværker og mit fokus er rettet mod effektiv behandling.

Uddannelsesbaggrund

  • Klassisk akupunktør hos Scandinavian College of Acupuncture i Danmark
  • Efteruddannelse i USA hvor jeg som privatelev studerede Master Tung’s punkter
  • Seminar med Dr. Richard Tan i Göteborg
  • 2 x 1 måneds akupunkturophold på Sri Lanka
  • Diverse kurser i Auriculoterapi, Kinesisk øreakupunktur, Nada m.m.
  • Uddannet Zoneterapeut hos Naturmedicinsk kursuscenter.

Undervisningserfaring

Jeg har siden 2015 undervist mere end 1800 elever i mit BMS akupunktursystem. Som underviser skærer jeg helt ind til benet, og underviser kun i teknikker/teorier jeg finder relevante, for at opnå de bedste behandlingsresultater.

Er du til klassisk akupunktur (TCM), Qi Gong og kinesisk kostlære m.m. er det ikke hos mig du skal tage din akupunkturuddannelse eller deltage på kursus. Jeg lagde TCM på hylden i 2006, da jeg blev bekendt med Dr. Tan og Master Tung's systemer, og har ikke brugt det siden.

Ønsker du derimod at lære effektiv akupunktur, teori baseret på praktisk erfaring, og et undervisningsforløb, som er krydret med en god portion humor og selvironi – er du kommet til det helt rette sted.

Kære Peter og Helle, eller skal jeg kalde jer yin & yang - for sammen går i op i en højere enhed. TUSIND TAK for 2 helt igennem fantastiske og super lærerige dage! Jeg er blown away og kan virkelig se vejen frem for smertebehandling i min klinik, uden jeg behøver slide mig selv op OG uden at gøre behandlingen "langhåret".

Peter, du er en eminent formidler af denne "værktøjskasse", som du har udviklet. Underviser med masser af humor og direkte kommunikation - lige efter mit hovede. Tak for dig.

- Marianne Jensen Therland

Karriere

Min karriere som akupunktør har været lidt af et eventyr. Jeg har bl.a. behandlet folk fra alle samfundslag på Sri Lanka. Som ansat i de særligt sikrede institutioner, Nøddebakken og Udsigten, var en af mine hovedopgaver at behandle unge kriminelle for stress, aggressioner og søvnløshed.

Efter endt uddannelse til klassisk akupunktør følte jeg mig langt fra “færdigudlært”. Jeg tog derfor til USA i 2006/2007 og studerede Tung’s punkter under Susan Johnson. Min tid som privatelev i USA gav mig praktisk erfaring, indblik i avancerede behandlingsstrategier, og kendskab til helt nye punkter.

Mit BMS akupunktursystem blev udviklet for at gøre min hverdag som akupunktør nemmere. Jeg tog det bedste af alt, hvad jeg havde lært, og satte det i et system som gør effektiv behandling nem og overskuelig.

BMS systemet gjorde mig i stand til behandle hurtigt og effektivt. Efter at have testet mit BMS system gennem et par år med en succesrate på 90% besluttede jeg, at tiden var inde til at undervise andre. I 2015 blev det første BMS akupunkturkursus udbudt, og mange kurser er afholdt siden. I dag bruger jeg al min tid på at undervise, tilrettelægge nye kurser, og videreudvikle Danmarks mest omfattende akupunkturdatabase.