Onlinekursus: Mirror og Image

Dette onlinekursus henvender sig til

  • BMSere der gerne vil repetere, samt lære nye måder at spejle på
  • Akupunktører der praktiserer Dr. Tans BM
Onlinekurset inkluderer følgende:
Vigtigt:

Kurset er om Mirror og Image og indeholder IKKE specifikke behandlingsforslag. Har du allerede taget mit kursus i BMS smertebehandling skal du selv tilføje den ABC strategi du har lært - efter du har valgt et Mirror eller Image.

Er du klassisk akupunktør, og praktiserer Dr. Tans BM, skal du selv behandle ud fra meridian diagnose, samt de 6 systemer.

Videoer:

Alle videoer foregår i et roligt tempo og i klar dansk tale. Videoerne er opdelt i sektioner. Hver sektion dækker et specifikt emne.

Quizzer:

Sektionerne afsluttes med en quiz. Quizzerne er oprettet for at du kan teste din nyerhvervede viden. Når quizzen er bestået åbnes der op for et nyt emne i næste sektion.

Diplom:

Efter endt kursus får du tilsendt et diplom. Dette kræver dog, at du gennemfører hele kurset og består alle quizzer! Du skal selv kontakte mig, når kurset er fuldført.

Plakater:

Du får tilsendt et sæt Mirror og Image plakater med Postnord.

Aktivering af kurset:

Jeg åbner op for onlinekurset og sender dine plakater med Postnord, når din indbetaling er registreret.

Praktisk information:

Pris: 1.950 kr.
Indbetales til: Nordea, Reg nr. 2464 Konto nr. 0728362006
Varighed: 6 måneder adgang

Moms:

Dette akupunkturkursus er rettet mod enkeltpersoner med henblik på at uddanne hver enkelt kursist i Mirror og Image principperne. Kurset er ikke pålagt moms, da det udbydes som et undervisnings/skoleforløb med erhvervsfagligt sigte (momslovens § 13).

Feedback fra mine elever