Brugerbetingelser

Oplysningerne i punktdatabasen må på ingen måde betragtes som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.


Punktdatabasen benyttes på eget ansvar. Painkiller kan på ingen måde drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer i punktdatabasen.


Alle illustrationer og tekst på i punktdatabasen tilhører ophavsretligt Painkiller. Materialet i punktdatabasen må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Painkiller.


Painkiller forbeholder sig retten til at opdatere og ændre i punktdatabasen. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at lukke for adgangen til punktdabatasen, mens opdateringer foretages. Painkiller tilstræber højest mulig driftsstabilitet, men garanterer ikke for denne.


De til enhver tid gældende priser for at abonnere fremgår under din profil: akupunkturskole.dk/min-konto. Priserne er angivet incl. moms og i danske kroner (DKK).


Punktdatabasen leveres digitalt. Der er ingen fortrydelsesret efter dit køb er foretaget.


Som bruger accepterer du at modtage Painkillers nyhedsbrev via punktdatabasens interne mailsystem eller akupunkturskole.dk. Nyhedsbrev udsendes ca. hver anden måned.


Sidst opdateret: Januar 2023