Behandling af sindet

Akupunkturkursus med fokus på behandling af sindet. På dette kursus lærer du at behandle lidelser via ører, skalp, ansigt og lemmerne.

Hvem er kurset for

Kurset er for dig, som ønsker en bred vifte af “værktøjer” til behandling af stress, søvnløshed, vrede, angst, depression m.m. Jeg underviser ud fra princippet “learning by doing”. Der vil være masser af praktiske øvelser undervejs. Du skal derfor være indstillet på at give og modtage nåle!!! Diplom gives efter endt kursus.

Kursets opbygning

  • Hygiejne
  • Kontraindikationer
  • Gennemgang af nåletyper
  • Stikteknik
  • Øreakupunktur
  • Skalpakupunktur
  • Kropsakupunktur

Jeg blir dæleme så glad 🙏😍 Rikke har været her nogle gange efterhånden med stress, sitren i kroppen, søvnproblemer og madlede. Det går nu godt stressmæssigt. Rikke har ro på, er glad og stråler, madleden er væk, og søvnen begynder så småt at bedres ♥️

Rikke lider også af refluks og har især mange ubehagelige symptomer om formiddagen. Efter bare én behandling er symptomerne mere end halveret, og Rikke synes selvfølgelig det er helt fantastisk. Det synes jeg også, og blir glad langt ind i sjælen af at være med til en sådan forbedring af livskvalitet 🙏☀️

Jeg er vild med BMS akupunktur og Master Tungs punkter og sender stor tak til akupunkturskole.dk Her lærer vi kun alt det bedste. Det er en kæmpe glæde både for mig og mine klienter ♥️

- Linda Nielsen

Ofte stillede spørgsmål

Jeg bliver ofte spurgt om mit kursus er det samme som NADA. Nej, langt fra. Jeg behandler ud fra helt andre principper.

Q: Er dette kursus det samme som NADA?
A: Nej. Vi gennemgår klassiske punkter i øret bl.a. Shenmen og Sympatikus. Punkterne indgår i NADAs protokol, men er blevet benyttet af klassisk uddannede akupunktører gennem mange år, så de må siges at være rimelig standard.

Q: Kan jeg kombinere øre, skalp og kropsakupunktur?
A: Ja. Det er ofte nødvendigt at kombinere for at opnå det bedst mulige behandlingsresultat.

Q: Er der meget teori?
A: Vi gennemgår relevant teori, uden at det bliver alt for “tungt”. Kurset er praktisk anlagt med fokus på Hands On øvelser. Practise makes perfect.

Diplom

Diplom gives efter endt kursus.

Forplejning

Frokost, kaffe, the, kage og snacks er inkluderet i kursusprisen.

Lokationer

De aktuelle datoer finder du i tilmeldingsformlen.

Nørhalne

Bygaden 25, 9430 Vadum (Nordjylland)

Bjerringbro

Pilevej 16, 8850 Bjerringbro

Gråsten

6300, Kværs (Sønderjylland)

Haslev

AOF-Øst, Slagterivej 17 (4690 Haslev)

Praktisk information

Adgangskrav: Alle kan deltage

Pris: 2.200 kr.

Tidspunkt: 9.00-16.30

Afbud/aflysning: Hvis kurset bliver aflyst af mig refunderer jeg det indbetalte. Ved aflysning p.g.a. forsamlingsforbud i forbindelse med Covid-19 refunderes kursusgebyret ikke - kurset afholdes i stedet ved først mulige lejlighed. Er du selv forhindret i at deltage og melder afbud - er dit kursusgebyr tabt.

Kursustilmelding

798